Over ThunderBuild

Missie en visie

We geloven dat we onze talenten en ambities moeten inzetten om de middelen op deze aarde slimmer te benutten zodat ThunderBuild award Lean and Greenwij langer goed en gezond kunnen leven.

Duurzaam ondernemen

Door betrouwbaar inzicht en transparantie in (keten)processen te creëren, kunnen wij alle belanghebbenden ondersteunen bij het verbeteren, efficiënter en waardevoller maken van deze processen.

Wat doet ThunderBuild

ThunderBuild maakt laagdrempelige hard- en software oplossingen die slim data verzamelen over gebeurtenissen en slim gebruik maken van beschikbare data en meetmomenten in processen. Door samen met alle belanghebbenden in processen de bepalende elementen te analyseren en hiervoor generieke SaaS (Software as a Service) oplossingen te ontwikkelen.

Awards

MKB Innovatie Top 100

Syntens / Kamer Van Koophandel

mei 2015,Award Innovatie top-100 2015 nominatie

ThunderBuild BV, nominatie MKB Innovatie Top 100 2015

MKB Innovatie Top 100

Syntens / Kamer Van Koophandel

juni 2013,Award Innovatie top-100 2013

ThunderBuild BV, 85e plaats MKB Innovatie Top 100 2013

Deze wegenbouwoplossing is een softwaretoepassing waarmee alle partners in de wegenbouw online samenwerken. Het ontsluit gegevens van transporteur tot asfaltcentrale direct tijdens het proces. Wegwerkzaamheden worden zo sneller, beter en duurzamer uitgevoerd. De toepassing zorgt voor een volledig papierloze afhandeling van projectadministratie, transportdocumenten en ritlijsten.

MKB Innovatie Top 100

Syntens / Kamer Van Koophandel

juni 2011,Award Innovatie top-100 2011

De Kamer van Koophandel stimuleert ondernemers te groeien en innovatie is daar een belangrijke pijler van. De mooiste innovatie-etalage van Nederland: de MKB Innovatie Top 100!

WeegNet BV / ThunderBuild BV, 26e plaats MKB Innovatie Top 100 2011

WeegNet vergemakkelijkt het bedienen van weegbruggen en zorgt voor een optimale integratie en verspreiding van de weeggegevens. Gerelateerde transportdocumenten worden digitaal real time verwerkt.

Finalist Shell Livewire 2010

Shell

december 2010,Award Shel Live Wire

De jury van de Shell LiveWIRE Award bestond dit jaar uit Louis Hoeks, Chef FD Entrepreneur, Peter Dortwegt, directeur New Energy Docks, , Ron van Eijk, Raad van Bestuur bij BDO Accountants & Adviseurs en de winnaar van vorig jaar Peter Brouwer, directeur Holland Container Innovations.

Juryvoorzitter Louis Hoeks noemde Salusion de terechte winnaar. “Zij combineren een ogenschijnlijk simpel maar maatschappelijk relevant product”.

WINNER MIA – Mobile Integration Award 2010

CM Telecom / EMERCE

mei 2010,ThunderBuild award Mia

Transcription of event (in Dutch):
Jeroen van Glabeek, CEO van CM, reikt aan het eind van de dag de Mobile Integration Award uit. Een prijs die door CM in het leven is geroepen om het bedrijfsleven te stimuleren mobiele media te integreren in de eigen bedrijfsprocessen of communicatie.
Winnaar van 2010: WeegNet
Weegnet richt zich op vrachtwagenchauffeurs en weegbrughouders. Via een SMS kan een chauffeur een weegbrug activeren.

Incubator 3+

TU/Eindhoven – Incubator 3+

maart 2010,

Incubator 3+ stimulates entrepreneurs with an idea that has the potential to become a successful enterprise.

 

Geschiedenis

De oorsprong van ThunderBuild ligt in maart 2010, de periode waarin WeegNet BV is opgericht. Al snel blijkt dat dit product geen totaaloplossing is, maar slechts een deel van de bestaande problemen in de markt zal oplossen. Dit leidt tot de ontwikkeling van een digitaal transport documentsysteem, genaamd Afvalmelding. In diezelfde periode is bovendien een gratis track en trace applicatie ontworpen. Met Freetrack komen we dichtbij een totaaloplossing om de sector van transport en logistiek te digitaliseren. WeegNet, Afvalmelding en Freetrack zijn producten die vallen onder ThunderBuild BV. Informatie over deze producten vindt u onder ‘producten’ in het hoofdmenu.

Wij helpen u graag!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact