BAM Infra zet APEX van ThunderBuild in op Vliegveld Eindhoven

Op het vliegveld vond een renovatie plaats van de start- en landingsbaan. Om in korte tijd het asfalt te vervangen is dag en nacht hard gewerkt door de medewerkers van BAM Infra BV.

Vliegveld Eindhoven luchtfoto

In het weekend van 4 en 5 juni is het grootste deel van het nieuwe asfalt op de start- en landingsbaan van Eindhoven Airport aangebracht. Om de logistieke stromen van deze operatie in goede banen te leiden is gebruik gemaakt van slimme apps van ThunderBuild. Het meest innovatieve MKB bedrijf van de metropool regio Eindhoven volgens de MKB Innovatie top 100 van de Kamer van Koophandel.

Vanuit asfaltcentrales in het hele land is asfalt in een continue-proces over de volle breedte van de start/landingsbaan aangebracht. De apps van ThunderBuild brachten de locaties van de vrachtwagens realtime in beeld waardoor alle medewerkers in de bouwketen een optimale efficiency in het verwerkingsproces konden realiseren.  De asfalt spreidmachines registreren hierbij met een iPad app de reeds verwerkte hoeveelheid zodat de voortgang wordt vastgelegd en de kwaliteit van het werk wordt geborgd.Screenshot APEX

De toepassing van de apps op het vliegveld valt voor ThunderBuild samen met de internationalisatie die nu plaatsvind. Eind vorig jaar zijn de eerste stappen in België gezet en inmiddels zijn er ook projecten in Engeland gestart. Momenteel vinden zelfs de voorbereidingen plaats om de Amerikaanse markt te betreden.

Foto vliegveld Eindhoven

bron foto’s: Ministerie van Defensie/Koninklijke Luchtmacht